Van Maanen Interim & Advies
henry@van-maanen.net
Van Maanen Interim & Advies

Van Maanen Interim & Advies biedt meerdere diensten aan: 

  1. Financiële advisering
  2. Projectmanagement
  3. Tijdelijke ondersteuning

1. Financiële advisering

Van Maanen Interim & Advies kan u adviseren op het gebied van business control, managementinformatie, financiële analyse, kostprijsberekeningen, etc. Daarbij is uiteraard sprake van maatwerk waarbij uw wensen worden vertaald naar een concrete oplossing. Daarbij wordt ook uw eigen personeel betrokken zodat de geboden oplossing wordt geborgd binnen uw eigen organisatie.

 

2. Projectmanagement 

Van Maanen Interim & Advies kan u begeleiden bij specifieke projecten zoals implementatie van financiële pakketten, financiële herstructureringen en procesoptimalisatie op financieel gebied. Denk daarbij aan het optimaliseren van uw debiteurenproces, het inrichten van een goede Planning & Control-cyclus, het opzetten van AO/IC, het inrichten van een procuratie & autorisatiereglement etc. Bij een projectmatige aanpak behoort uiteraard de borging binnen uw eigen standaardprocessen zodat u daarna zonder Van Maanen Interim & Advies zelf verder kunt. Wij hebben geen belang om uw dagelijkse werkzaamheden te blijven uitvoeren. Daar helpen wij u immers niet verder mee.

 

3. Tijdelijke ondersteuning

Van Maanen Interim & Advies kan ook uw tijdelijke problemen van onderbezetting door bijvoorbeeld ziekte of vertrek van een medewerker opvangen. Denk daarbij aan posities als holdingcontroller, business controller, projectcontroller, business analist etc. Ook daarbij zorgen we ervoor dat als de positie definitief wordt ingevuld er sprake is van een goede en zorgvuldige overdracht.

 

Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Bij specifieke projecten bestaat de mogelijkheid dat Van Maanen Interim & Advies vrijblijvend een projectvoorstel voor u schrijft op basis waarvan u beslist dit wel of niet te willen uitvoeren.

Top